Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu radulean" (4.96 secunde)
Potrivit unor surse "bine intentionate", identificate ulterior in persoana vicepresedintelui Liviu Dragnea, sase membri ai Biroului Permanent National al PSD au cerut demisia liderilor de grup Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc, dar si a presedintelui Mircea Geoana si a vicepresedintelui Titus Corlatean, ca semn al asumarii esecului de la referendum.
Potrivit unor surse "bine intentionate", identificate ulterior in persoana vicepresedintelui Liviu Dragnea, sase membri ai Biroului Permanent National al PSD au cerut demisia liderilor de grup Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc, dar si a presedintelui Mircea Geoana si a vicepresedintelui Titus Corlatean, ca semn al asumarii esecului de la referendum.
Fruntas pe podium Desi politica este la ora actuala in plina vacanta parlamentara, deputatul PC Bogdan Liviu Ciuca a facut abstractie de acest lucru si a iesit la rampa cu o serie de probleme care-i afecteaza si pe galateni.
Liderul PD, Emil Boc, a anuntat joi ca impotriva lui Liviu Nistoran si a lui Radu Tarle a fost luata masura excluderii.
Liviu Dragnea: "Calitatea de membru PSD a devenit o vina" Cu ocazia aceleiasi intalniri, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR), Liviu Dragnea a declarat ca PSD sustine descentralizarea pentru ca resursele financiare trebuie sa ajunga acolo unde este intr-adevar nevoie de ele.
Deputatul Liviu Nistoran a declarat marti ca miercuri va depune plangere penala impotriva liderului si viceliderului grupului PD din Camera Deputatilor, Cristian Radulescu si Valeriu Tabara, pentru ca cei doi l-au exclus din acest grup parlamentar.
PD-L va comanda, luna aceasta, un sondaj intern, la nivelul Bucurestiului, cu mai multe variante de posibili candidati la Primaria Generala, pentru a-l desemna pe cel mai bine plasat candidat al acestei formatiuni in cursa pentru fotoliul de primar general Variantele ce vor fi luate in calcul in vederea stabilirii candidatului care sa intre in cursa pentru Capitala sunt, se pare, secretarul general PD-L,Vasile Blaga,viceprimarul Razvan Murgeanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, si Adriean Videanu.
La randul sau, deputatul Liviu Codarla merge de la an la an cu aceleasi mosteniri si doua masini luate in leasing pe care le-a vandut de curand, iar Szekely Levente Csaba, alaturi de senatorii Carol Dina si Viorel Stefan sau deputatul Iulian Barsan, au trecut de la un an la altul cu aceleasi masini si case.
Bogdan Liviu Ciuca (PC) a reusit in acest mandat sa faca parte din mai multe comisii:
La randul lor, deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca, cel social-democrat Dan Nica si cel UDMR Szekeli Levente Csaba si-au depus ultimele declaratii de avere la mijlocul anului trecut, ceea ce ne determina sa credem ca asteapta si mijlocul acestui an pentru a le depune pe cele actualizate.
Astfel, in timp ce Eugen Durbaca spune ca inca se mai gandeste daca va participa la cursa pentru Primarie sau la cea pentru CJ, purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Liviu Ciuca, spune ca nu vrea sa candideze pentru niciuna dintre aceste doua functii, dar, daca va fi inclus pe vreuna dintre listele pentru Consiliul Local, nu va avea nimic impotriva.
Conservatorii au inceput "sapaturile" Cel mai implicat partid al ultimelor sapte zile pare a fi iarasi Partidul Conservator, care, in ultima saptamana, prin vocea purtatorului de cuvant Bogdan Liviu Ciuca, a anuntat ca va "sonda" pe la primariile din tara sa vada care a fost destinatia loturilor de teren care ar fi trebuit sa le fie date tinerilor pentru constructia de locuinte.
Preocupati, printre altele, sa fie fotografiati pentru partid, candidatii au intrat pana la urma in teatru, printre social-democrati strecurandu-se inclusiv Liviu Tramudana, purtatorul de cuvant al Primariei Constanta.
Valentin Liviu David - pensionar - ofiter; ... Liviu Borbel - avocat; 23. Gela Marinela Ivascu - educatoare; 24. Viorel Radu Craciuneacu - operator PC.
Printre cei mai "harnici" parlamentari se numara deputatul conservator Bogdan Liviu Ciuca si senatorii Carol Dina si Paul Pacuraru, care pana la finalul lui 2007 s-au achitat de datoria de a-si completa declaratiile de avere.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, luni seara, ca si-a inaintat demisia din functia de lider al PDL Bucuresti inca din 19 iunie si ca propunerea sa pentru asigurarea interimatului la conducerea organizatiei il va viza pe Liviu Negoita.
Ilie Sarbu, la agricultura, Liviu Dragnea, reforma si administratie, Ion Toma la probleme legate de dezvoltare regionala, Victor Ponta, reforma in justitie, iar Nicu Banicioiu, probleme de tineret.
Ciuca, botezat de vocea strazii Aparut in ultima vreme tot mai des pe canalele media galatene, numele deputatului conservator Bogdan Liviu Ciuca nu a fost pomenit prea des de persoanele chestionate de noi.
Cel mai consecvent dintre oponentii sai este Liviu Robu. ... In aceeasi zi, Liviu Robu il pune la punct pe Octavian Bot care nu s-a mai obosit de atunci sa raspunda.
Directia Generala a Finantelor Publice (Bogdan Hutuca), Casa de Asigurari de Sanatate (Liviu Mocanu), Capitania Zonala Constanta (Alexandru Mezei), Oficiul de Autorizare si Control in Turism (Corina Gheorghe), Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (Viorel Costache) si Directia Judeteana pentru Sport (Elena Francu).
google-analytics.com